Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Light Bulb tafellamp

Foscarini Light Bulb tafellamp

€379,00
Foscarini Light Bulb tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Light Bulb tafellamp 

De Light Bulb is een tafellamp met diffuus licht met ingebouwde Led lichtbron. De behuizing van de Light Bulb bestaat uit handgebaren glas, die voor de zwarte versie is geverfd. Het zachte led licht wordt verspreidt langs het transparante PMMA cylinder die zich in het lampglas gemonteerd zit. Het lamphuis is gemonteerd op een aluminium voet. De dimmer zit aan het aansluitsnoer gemonteerd. De Light Bulb is leverbaar is wit/wit en wit/zwart. De tafellamp is 15 centimeter hoog en de voetplaat heeft een doorsnede van 14 centimeter.

- ledlichtbron 3W 2700K lichtoutput 440Lm dimbaar CRI waarde groter dan 80.

Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen en toe te passen dimmer neemt u dan contact met ons op tel:085-0603350 of via WhatsApp.

'The Light Bulb Series' van James Wines / SITE.

De Gloeilamp Series” is een ontwerperkunst-house collectie - bestaande uit een beperkte en genummerde oplage stukken - op basis van een reflectie van de lamp als een archetype, met zijn typische bulb-achtige vorm, die in een aantal verrassende provocaties. James Wines vertaalt deze reflectie met verkenningen die draaien rond de belangrijkste thema's die altijd zijn architectonische onderzoek hebben geleid. Dit zijn inversie, ontbinding, natuur, al die toestanden van “architectonische fout” die het mogelijk maken om de werkelijkheid te heroverwegen, waardoor het vorm te geven en vervolgens op hetzelfde moment breken haar grenzen.

Wines gloeilampen worden op hun beurt gesmolten, gebroken, omgekeerd, zwart gemaakt, en overgenomen door de natuur. Een neiging in de richting van experimenteren, doen het beter maar doen het ook anders, dit wordt altijd doos Foscarini gestimuleerd.

De “Reverse Room” installatie is samen door dezelfde James Wines met zijn dochter Suzan Wines, en het is bedacht om de surrealistische kwaliteit van deze experimenten te benadrukken in een donkere kamer, ondersteboven en schuin, met monochrome tafels en stoelen, de tafellampen knipperen uit het plafond, en de hanglampen komen omhoog vanuit de vloer. 
Het is een uitnodiging om na te denken over een wereld van design en dus van wat mogelijk is, waar het altijd denkbaar om anders het licht ergens op te werpen.

Bekijk video over het ontstaan van de lamp.

Foscarini Light Bulb