Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Plass media tafellamp

Foscarini Plass media tafellamp

€513,00
Plass media is een zeer decoratieve tafellamp heeft een natuurlijke charme
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Plass media tafellamp

Nieuwe tafellamp Plass Media van foscarini is gemaakt van polycarbonaat. Alleen door de speciale bewerking lijkt het geblazen glas. Kap van de Plass Media is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtblauw(azzurro) of licht grijs(grigio). Leverbaar met snoerschakelaar of snoerdimmer.

Plass media is een zeer decoratieve tafellamp heeft een natuurlijke charme, de spannende aanwezigheid en de magische helderheid van Plass, een lamp die zoals de naam al suggereert, de vereniging van "plastic" en "glas", geïnterpreteerd in verschillende schalen en het bekende beeld van een glazen kraal, met behulp van een materiaal en een proces van de 21ste eeuw: rotatie-gegoten polycarbonaat. Dankzij de technologie die gebruikt, wordt bij de armaturen wordt gekenmerkt door lichte onregelmatigheden die herinneren aan de onvolkomenheden van glas, gemarkeerd door dubbele lichtbron. Plass herinnert aan een parel van geslepen glas getroffen door de stralen van de zon, maar het licht in het, eerder dan van buitenaf, komt het van binnenuit, zoals de gravures raakt die het oppervlak doorkruisen. Het unieke effect draagt bij in de directe bruikbaarheid. Er zijn twee versies van de Plass Media, voor op een tafel of sidetable of als hanglamp voor boven een tafel, geschikt voor kleine en middelgrote ruimten.

Luca Nichetto

De ontwerper van de Plass Media is Luca Nichetto. Hij werd geboren in Venetië in 1976 waar ze afstudeerde in industrieel ontwerp. In 2006 richtte hij zijn eigen studio op, Nichetto & Partners, evenals industriële Design Design Consultant omgaan. Hij heeft workshops gehouden in verschillende nationale en internationale universiteiten en nam deel aan tentoonstellingen in Europa, de Verenigde Staten en Japan.

De Plass Media is 51 centimeter hoog en de doosnede is 34 centimeter. Lichtbron E27 Led retrofit maximaal 25W E27.

Bekijk video waar Luca Nichetto over zijn ontwerp van de Plass collectie verteld.

Foscarini Plass media tafellamp