Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gregg Piccola tafellamp

Gregg Piccola tafellamp

€199,00
Foscarini Gregg Piccolo tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Gregg Piccola tafellamp

De Gregg tafellampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen. De Greggs zijn gemaakt van mondgeblazen glas in verschillende maten. De kleinste Gregg is de piccola en is 11cm x 13cm, de grootste Gregg is de Grande en is 40cm x 47cm. Daartussen zitten nog de midi (LED) 17cm x 21cm en de media 26cm x 31cm.

Gregg piccola tafellamp is leverbaar in 2 uitvoeringen:

  • met aan/uit schakelaar
  • met snoerdimmer

De tafellamp wordt geleverd exclusief lichtbron 1x25W G9. De Gregg Piccola heeft de volgende afmetingen. Hoogte 11 centimeter, breedte 13 centimeter en diepte 11 centimeter. Het aansluitsnoer is zwart en heeft een lengte van 190 centimeter.  De Gregg tafellampen zijn gemaakt van wit glas en staan op een metalen voetje. Dit voetje kan geleverd worden in de kleuren wit, goud of grijs.

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm van de Gregg doet denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. De asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die de lamp bekijkt.

Ontwerper Gregg piccola

De Gregg vloerlamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

hieronder een filmpje van de Gregg serie.

Foscarini Gregg Piccola