Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg Piccola tafellamp

Foscarini Gregg Piccola tafellamp

€199,00
Foscarini Gregg Piccolo tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
3 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Gregg Piccola tafellamp

Gregg piccola tafellamp is leverbaar met aan/uit schakelaar of met snoerdimmer. Lichtbron Retrofit G9 dimbaar.

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek, Gregg de vorm doet denken aan een grote kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. Pure volume met een bekende gemak van interpretatie, maar dat is dan ook niet verwonderlijk omdat de Gregg asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die het observeren. Dit is een nieuwe oplossing waar een traditionele materialen zoals glas een instrument worden in handen van de designer's die een oorspronkelijke karakter geven een omgeving. Er zijn drie verschillende maten van de Gregg, tafel, plafond en muur versies en vier verschillende oplossingen voor de vloerlamp: de Gregg-collectie is een van de meest veelzijdige en transversale en kan gemakkelijk in elke soort ruimte worden geplaatst. In een woning, uniforme licht geproduceerd door de witte gematteerde diffusor en zijn essentiële stijl hebben een sterk functionele en decoratieve waarde. Dankzij de gesloten vorm van de diffusor, wordt de lamp vertoond in alle richtingen, die beschermt tegen verblinding en maakt het gemakkelijk om zelfs op verschillende hoogtes te plaatsen. Wanneer een deel van een compositie, is Gregg geschikt voor enkele van de meest verrassende toepassingen.

De voet van de Gregg  Piccola is nu naast de standaard witte kleur nu ook leverbaar in goud en grafiet.

De Gregg Piccola heeft de volgende afmetingen. Hoogte 11 centimeter, breedte 13 centimeter en diepte 11 centimeter. Het aansluitsnoer is zwart en heeft een lengte van 210 centimeter. Naast de Gregg Piccola zijn erook een Grande, Media en Midi uitvoering.

Ludovica + Roberto Palomba

Gregg is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini Gregg Piccola