Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg Media tafellamp

Foscarini Gregg Media tafellamp

€379,00
De Gregg tafellampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Gregg media tafellamp

De Gregg tafellampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen. De Greggs zijn gemaakt van mondgeblazen glas in verschillende maten. De kleinste Gregg is de piccola en is 11cm x 13cm, de grootste Gregg is de Grande en is 40cm x 47cm. Daartussen zitten nog de midi (LED) 17cm x 21cm en de media 26cm x 31cm.

Gregg media tafellamp is leverbaar in 2 uitvoeringen:

  • met aan/uit schakelaar
  • met snoerdimmer

De tafellamp wordt geleverd exclusief lichtbron max 1x150W E27. De Gregg media heeft de volgende afmetingen. Hoogte 26 centimeter, breedte 31 centimeter en diepte 26 centimeter. Het aansluitsnoer is zwart en heeft een lengte van 210 centimeter.  De Gregg tafellampen zijn gemaakt van wit glas en staan op een metalen voetje. Dit voetje kan geleverd worden in de kleuren wit, goud of grijs.

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm van de Gregg doet denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. De asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die de lamp bekijkt.

Ontwerper Gregg media

De Gregg vloerlamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

hieronder een filmpje van de Gregg serie.

Foscarini Gregg media