Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Pirce Mini hanglamp

Artemide Pirce Mini hanglamp

€579,00
Artemide Pirce Mini hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Pirce Mini hanglamp 

De Pirce MINI hanglamp is een van de bestverkopende artikelen van Artemide. Oorspronkelijk uitgebracht in halogeen, maar de lichtbron opnieuw ontworpen om een ​​hoogwaardige, energiezuinige LED-lichtbron te bevatten. Pirce is niet alleen een elegante lichtbron, het is ook een schitterende decoratie met een sterk gevoel van aanwezigheid aan of uit. De slanke schijf gaat zacht over in vloeiende kronkels die naar beneden spiralen om verleidelijke lichteffecten te creëren. Bekijk onderaan de hanglamp in 3D.

Uitvoeringen Pirce

Deze hanglamp is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Deze hanglamp heeft een doorsnede van 69 centimeter en een hoogte van 23 centimeter. De totale hoogte kunt u zelf bepalen met de verstelbare kabels. De minimale hoogte is 70 centimeter en de maximale is 200 centimeter.  

  • Kleur wit, exclusief lichtbron LED DIM 1x11W dimbaar.
  • Kleur Wit, inclusief lichtbron LED 2700K, 44W, 3097lm, dimbaar (Push)
  • Kleur Wit, inclusief lichtbron LED 3000K, 44W, 3313lm, dimbaar (Push)
  • Kleur Goud, inclusief lichtbron LED 3000K, 44W, 3313lm, dimbaar (Push)

Meer informatie over lichtkleur vind je in onze uitleg over Lichtkleur Kelvin. Je mag ook altijd bellen met vragen.

De Artemide Price Sospensione hangt aan drie stalen draden vast aan het plafond. Deze zijn in hoogte verstelbaar. Het stroomdraad hangt hier tussen. De lamp zit onder in de schaal. Door de lichtweerkaatsing tegen het plafond en de ringen verspreidt het licht zich naar beneden. De hanglamp is gemaakt van aluminium en is wit of goud gespoten. De ringen zijn met een laser uit een aluminiumschijf gesneden.

Ontwerper Pirce hanglamp

De ontwerper van deze hanglamp is Guiseppe Maurizio Scutellà. Hij werd geboren in Alcamo, Sicilië. Toen hij na één jaar oud was verhuisde hij naar familie in Lumezzane. Het actieve industriële centrum van Lombardia, waar hij opgroeide en voltooid zijn schoolopleiding, slaagde als industriële deskundige in mechanica, door zijn technische kennis, samenwerkingen met high-tech velden.12 jaar lang was hij de senior Project Tech ontwerper van gegoten en plastic mallen, voor het creëren van stukken en technicals voor belangrijke bedrijven zoals Kawasaki, Ducati Bonfiglioli, Sylber, metaalbewerking, Gaggia, Mercedes, Fini, Prisma, Tronconi, Artemide. Voor andere 14 jaar, terwijl hij een rol op het gebied van onderzoek & ontwikkeling voor Mepra S.p.A., begon hij een belangrijke samenwerking als huishoudelijke ontwerper met Pandora Design, UnitedPets- en meer onlangs met Bialetti Industrie - voor de inox en high tech plastic onderdelen. Zijn samenwerking met Artemide begint in 2008 met "Pirce" (Good_design 2008, Red Dot Award 2009, IFF Design Award 2010) en een verdere uitwerking in 2011 met "Alcatraz", LED vloerlamp. Hier is een synthese van zijn creatieve manier van denken: "een technologische verlichting-toestel heeft een ziel, suggereert een verhaal, is vaak een gedicht zonder schriftelijke verzen, met een syntaxis schaduwen en lichten. Licht is een enrapturing lichtgevende geluid, is prachtig levend, dynamisch, evenals intiem en zacht; met inachtneming van de aard ervan, hij omarmt haar taal.

Artemide Pirce mini hanglamp