Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Pirce Mini Ceiling

Artemide Pirce Mini Ceiling

€530,00 €475,00
Artemide Pirce Mini plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Pirce Mini Ceiling plafondlamp.

De plafondlamp Artemide Pirce Mini is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt. Hiermee heeft u een juweeltje van een plafondlamp boven de tafel of in de hal hangen.

Deze plafondlamp heeft een doorsnede van  69 centimeter en een hoogte van 36 centimeter. Door zijn vorse vorm is de Artemide Pirce geschikt voor grote ruimtes. De ontwerper van deze plafondlamp is Guiseppe Maurizio Scutellà.

Giuseppe Maurizio Scutellà werd geboren in Alcamo, Sicilië. Toen hij na één jaar verhuisde naar de familie in Lumezzane, verbreding een actieve industriële centrum van Lombardia, waar hij opgroeide en voltooid zijn schooleopleiding, slaagde als industriële deskundige in mechanica, door zijn technische kennis, samenwerkingen met high-tech velden.12 jaar lang was hij de senior Project Tech ontwerper van gegoten en plastic mallen, voor het creëren van stukken en technicals voor belangrijke bedrijven zoals Kawasaki, Ducati Bonfiglioli, Sylber, metaalbewerking, Gaggia, Mercedes, Fini, Prisma, Tronconi, Artemide. Voor andere 14 jaar, terwijl hij een rol op het gebied van onderzoek & ontwikkeling voor Mepra S.p.A., begon hij een belangrijke samenwerking als huishoudelijke ontwerper met Pandora Design, UnitedPets- en meer onlangs met Bialetti Industrie - voor de inox en high tech plastic onderdelen.

Zijn samenwerking met Artemide begint in 2008 met "Pirce" (Good_design 2008, Red Dot Award 2009, IFF Design Award 2010) en een verdere uitwerking in 2011 met "Alcatraz", LED vloerlamp. Hier is een synthese van zijn creatieve manier van denken: "een technologische verlichting-toestel heeft een ziel, suggereert een verhaal, is vaak een gedicht zonder schriftelijke verzen, met een syntaxis schaduwen en lichten. Licht is een enrapturing lichtgevende geluid, is prachtig levend, dynamisch, evenals intiem en zacht; met inachtneming van de aard ervan, hij omarmt haar taal.

De Pirce mini is leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:

- Lichtbron halogeen 1X330W halogeen (R7s) of 1X11W LED DIM (R7s) - armatuur kleur wit. Dimbaar met gloeilampdimmer.

- Lichtbron Led 44W, in de lichtkleur 2700K, 3097Lm of in de lichtkleur 3000K, 3313Lm - armatuur kleur wit. Goud alleen leverbaar in 3000K. Dimbaar met pulsdrukker.

 PDF Pirce Mini