Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Pirce Micro Led wandlamp

Artemide Pirce Micro Led wandlamp

€315,00
De wandlamp Artemide Pirce Micro is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Pirce Micro Led wandlamp

De wandlamp Artemide Pirce Micro is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt. Hiermee heeft u een juweeltje van een wandlamp in de woonkamer of in een hal hangen. Deze wandlamp heeft een doorsnede van 22 centimeter en een hoogte van 14,8 centimeter.

De Pirce wandlamp is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

  • Wit, inclusief LED 2700K, 27W, 2586lm.
  • Wit, inclusief LED 3000K, 27W, 2768lm.
  • Goud, inclusief LED 3000K, 27W, 2768lm.

Meer informatie over lichtkleur vind je in onze uitleg over Lichtkleur Kelvin. Je mag ook altijd bellen met vragen.

 

Ontwerper Pirce wandlamp

De ontwerper van deze hanglamp is Guiseppe Maurizio Scutellà. Hij werd geboren in Alcamo, Sicilië. Toen hij na één jaar oud was verhuisde hij naar familie in Lumezzane. Het actieve industriële centrum van Lombardia, waar hij opgroeide en voltooid zijn schoolopleiding, slaagde als industriële deskundige in mechanica, door zijn technische kennis, samenwerkingen met high-tech velden.12 jaar lang was hij de senior Project Tech ontwerper van gegoten en plastic mallen, voor het creëren van stukken en technicals voor belangrijke bedrijven zoals Kawasaki, Ducati Bonfiglioli, Sylber, metaalbewerking, Gaggia, Mercedes, Fini, Prisma, Tronconi, Artemide. Voor andere 14 jaar, terwijl hij een rol op het gebied van onderzoek & ontwikkeling voor Mepra S.p.A., begon hij een belangrijke samenwerking als huishoudelijke ontwerper met Pandora Design, UnitedPets- en meer onlangs met Bialetti Industrie - voor de inox en high tech plastic onderdelen. Zijn samenwerking met Artemide begint in 2008 met "Pirce" (Good_design 2008, Red Dot Award 2009, IFF Design Award 2010) en een verdere uitwerking in 2011 met "Alcatraz", LED vloerlamp. Hier is een synthese van zijn creatieve manier van denken: "een technologische verlichting-toestel heeft een ziel, suggereert een verhaal, is vaak een gedicht zonder schriftelijke verzen, met een syntaxis schaduwen en lichten. Licht is een enrapturing lichtgevende geluid, is prachtig levend, dynamisch, evenals intiem en zacht; met inachtneming van de aard ervan, hij omarmt haar taal.

Artemide Pirce micro led wandlamp