Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Magneto vloerlamp

Foscarini Magneto vloerlamp

€523,00
Foscarini Magneto vloerlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Magneto vloerlamp


Magneto leeslamp leverbaar in de kleuren wit en zwart. Lichtbron 5W led kleur 2700K 475Lm CRI>80. Kop verstelbaar over de lengte van de steel door een magneet. De hoogte is 120 centimeter en de voetplaat heeft een doorsnede van 20 centimeter. Lengte van de kop is 20 centimeter. Het aansluitsnoer is zwart van kleur en heeft een lengte van 170 centimeter.

Magneto is een fundamentele vloerlamp voorzien van een onzichtbare macht: het magnetisch veld van een magneet. Kern van het project is in feite een sferische magneet combineren met twee eenvoudige elementen, een staaf van de steun met circulaire base en een compacte LED lichtpunt, vergelijkbaar met een zaklamp of een microfoon, met extreme veelzijdigheid in verschillende hoeken en verplaatsbaar in verschillende hoogtes langs de as. Magneto combineert de flexibiliteit van een lamp geschikt voor talloze situaties, met een formele en functionele striktheid. Het intense licht, gericht en tijdig kan worden omgeleid naar beneden op een klein gebied, zoals een boek, een tijdschrift of een toetsenbord van de computer, of naar boven om een uitnodigende sfeer te creëren. Op deze manier is het mogelijk om de magento in veel situaties te gebruiken.

Magneto is beschikbaar in twee maten, tafellamp of vloerlamp, en in twee kleuren, zwart en wit, te karakteriseren van verschillende ruimtes en tijden: de Office lounge ruimte, vanuit de woonkamer naar de slaapkamer. Altijd met een speciale persoonlijkheid, sterke en subtiele, aantrekkelijk en verleidelijk, in een woord: magnetisch

Giulio Iacchetti 

Giulio Iacchetti is sinds 1992 een industrieel ontwerper. Zijn activiteiten zijn o.a. het geven van didactisch onderwijs aan talrijke universiteiten en design scholen, in Italië en het buitenland. Hij werd bekroond met verschillende internationale prijzen. Met Matteo Ragni in 2001 won hij de Compasso D'Oro voor Multipurpose biologisch afbreekbaar bestek "Slaapmuizen", nu deel van de tentoonstelling van de permanente ontwerp in MOMA in New York.

Bekijk de video waarin de ontwerper Gullio Lacchetti vertelt hoe hij de Magneto ontworpen heeft en welke functie deze heeft.

Foscarini Magneto vloerlamp.