Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Lumiere Grande dimmer

Foscarini Lumiere Grande dimmer

€607,00
Foscarini Lumiere Grande dimmer tafellamp. Met 3 verschillende kleur glazen kappen. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd. 100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Lumiere Grande tafellamp dimmer

Geïnspireerd door de klassieke tafellamp met kap, Lumiere werd ontworpen in 1990 door Rodolfo Dordoni en  werd direct een van de beste verkopers in de Foscarini collectie, gekenmerkt door de originele en harmonieuze combinatie van de essentiële vorm van de kap vanmondgeblazen glas en de slanke steun voor de karakteristieke driepoot in aluminiumlegering. In 2015 is de lamp gemoderniseerd met de introductie van nieuwe kleur tinten van  van de -binnenkant van de kap met een witte interne laag om te helpen het licht reflecteren – en een nieuwe twee kleuren voor de poot van de Lumiere, geven de verrassende moderniteit van een de cultus stuk uit de collectie van foscarini. De verfijnde elegantie van de Lumiere, de beschikbaarheid van twee verschillende formaten (grande en piccola) en vier verschillende kleuren, samen met haar warme, intense, diffuus licht, maken het de perfecte lamp voor verschillende omgevingen, verschillende in zowel stijl en smaak.

Tafellamp met direct en diffuus licht. Mondgeblazen glas montage flens met glanzende afwerking, wit aan de binnen- en gekleurd aan de buitenkant. In de turquoise, kersen rood en bij warm witte versies heeft het glas een extra interne glas-laag in een bleke, strogeel kleur (5 lagen glas in totaal). Met de strogele kap verschijnt de versie van "warm wit" licht in een ivoor in tint wanneer de lamp brandt en blijft het wit wanneer de lamp uit is. In de cherry rode en turquoise versies maakt deze dubbele behuizing het licht warmer en de kleur intenser.

De egoten aluminium driepoot ismet de hand afgewerkt en gepolijst in de versie van aluminium, of gecoat met vloeibare verf in de champagne of zwart chrome versie; Kras-vrije siliconen voeten. AAN/UIT schakelaar op de transparante kabel of met dimmer voor de geleidelijke helderheid.

De hoogte van de Grande tafellamp is 45 centimeter en de doorsnede van de driepoot is 26 centimeter.

Lumiere Grande tafellamp dimmer