Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Lumiere XXL-XXS tafellamp

Foscarini Lumiere XXL-XXS tafellamp

€1.019,00
Foscarini Lumiere XXL-XXS tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. 100% garantie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Lumiere XXL-XXS tafellamp

Lumiere XXL is een tafellamp met direct en diffuus licht. De kap is van handgeblazen glas en heeft een glanzende finish, wit in de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant. De gegoten aluminium voet en poot wordt met de handgemaakt en gepolijst, en gespoten in de zwart chroom uitvoering. De stroom gaat door een transparante kabel van 200 centimeter met daarin geïntegreerd de snoerdimmer.

Rodolfo Dordoni

Het was 1990 als de ontwerper Rodolfo Dordoni voorsteld om, de elegante en creatieve herinterpretaties van de tafellamp Foscarini klassieker uit te brengen. Uit die vergadering werd de Lumiere geboren, nog steeds het beste verkopende lamp uit de collectie van Foscarini van het eigentijds design. De eerste Lumiere xxl en xxs versies zijn geïnspireerd op, en een herinterpretatie van het oorspronkelijke ontwerp, nieuwe en krachtigere lijnen en  verhoudingen.

Met de Lumiere XXL en XXS presenteert vandaag zich in een nieuwe look, met eigentijdse kleuren onderstrepen de verfijnde elegantie en de aanpak van de Toon van eigentijds meubilair. Naast wit, koel grijs en zwarte in zijn elegante aanbod voor hand geblazen glas, in combinatie met de nieuwe aluminium frame of zwart chroom finish.

Het is een uiting van een volledig nieuw onderzoek naar de verhoudingen, in grootte en esthetische taal en is de nieuwe Lumiere xxl geboren. Houd de dualiteit tussen de diffusor in geblazen glas en het metalen driepoot, maar hertekent de harmonie, het creëren van een nieuwe aanwezigheid in de ruimte. Belangrijk nog onopvallend, elegant maar niet overdreven is bijzonder geschikt voor woonkamers.

Naast de Lumiere XXL is ook een Lumiere XXS leverbaar. De XXL heeft een hoogte van 56 centimeter en de kap heefte een hoogte van 22 centimeter. De driepoot heeft een doorsnede van 37 centimeter. De XXS heeft een hoogte van 40 centimeter en de de kap heeft een hoogte van 15 centimeter. De driepoot heeft een doorsnede van 26 centimeter.

De XXL en de XXS zijn in de volgende kleurstellingen leverbaar:

-Aluminium poot met witte of grijze kap.

-Zwart chromen poot met witte of grijze kap.

 

Foscarini Lumiere XXL-XXS tafellamp