Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Le Soleil wandlamp

Foscarini Le Soleil wandlamp

€339,00
Foscarini Le Soleil wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Le Soleil wandlamp

Le Soleil is gependelde architectuur die herinnert aan de omtrek van het Guggenheim Museum in New York.Dit is de eerste indruk die van de Le Soleil wandlamp krijgt, een lichtgevende bol opgebouwd uit onregelmatige ringen die zich gedragen als reflecterende oppervlakken binnenin en diffuus naar buiten, die hierdoor een zachte, aantrekkelijke zwevende gloed creeren.

Het materiaal waarvan Le Soleil gemaakt is houd het licht niet tegen, maar helpen bij het maken van een speciaal lichtgevend effect van deze lamp, met balken van licht naar boven geprojecteerd en directe verlichting naar beneden. De onregelmatige rand van de ringen geeft beweging aan het volume van Le Soleil, met een architecturale effect dat het elke keer anders maakt, uit het oogpunt van de waarnemer . De keuze tussen verschillende kleuren benadrukt de expressieve aard en warmte, vriendelijke en speelse stijl. Le Soleil is een ster in het binnenlandse en openbare uitspansel, een onweerstaanbare visuele centrum van attractie, alleen of in een ruimte vermenigvuldigd.

Vicente Garcia Jimenez

De ontwerper van Le Soleil is Vicente Garcia Jimenez hij werd geboren in Valencia (Spanje) in 1978. Afgestudeerd in industrieel ontwerp aan de faculteit van Castellon de la Plana, verhuisde hij naar Barcelona waar hij samenwerkte met Santa & Cole. Een grote behoefte aan de ontwikkeling van zijn formele en creatieve vaardigheden brengt hem in Milaan, vanwaar, na korte professionele ervaringen, hij verhuisde naar Udine. Hij richtte er zijn atelier op, dat samenwerkt met een heleboel bedrijven, de ontwikkeling van verlichtingsproducten, meubilair en tentoonstellingen instellingen maakt.

Le Soleil heeft een breedte van 37 centimeter en heeft een hoogte van 29 centimeter en een diepte van 14 centimeter. De wandlamp is leverbaar in een aan/uit en dimbare uitvoering. Lichtbronnen 2X Fluoricentie 2X26W G24-q3.

Heeft u vragen over lichtbronnen en de aansturing van hiervan neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp.Wij kunnen de juiste lichtbronnen mee leveren.

Ontwerper Vicente Garcia Jimenez verteld over de Le soleil wandlamp uit 2009.

Foscarini Le Soleil wandlamp