Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Le Soleil hanglamp

Foscarini Le Soleil hanglamp

€699,00
Foscarini Le Soleil hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Le Soleil hanglamp

Le Soleil is gependelde architectuur die herinnert aan de omtrek van het Guggenheim Museum in New York.
Dit is de eerste indruk die van de Le Soleil hanglamp krijgt, een lichtgevende bol opgebouwd uit onregelmatige ringen die zich gedragen als reflecterende oppervlakken binnenin en diffuus naar buiten, die hierdoor een zachte, aantrekkelijke zwevende gloed creeren.
Het materiaal waarvan Le Soleil gemaakt is houden het licht niet tegen, maar helpen bij het maken van een speciaal lichtgevend effect van deze lamp, met balken van licht naar boven geprojecteerd en directe verlichting naar beneden. De onregelmatige rand van de ringen geeft beweging  aan het volume van Le Soleil, met een architecturale effect dat het elke keer anders maakt, uit het oogpunt van de waarnemer . De keuze tussen verschillende kleuren benadrukt de expressieve aard en warmte, vriendelijke en speelse stijl. Le Soleil is een ster in het binnenlandse en openbare uitspansel, een onweerstaanbare visuele centrum van attractie, alleen of in een ruimte vermenigvuldigd

Vincente Garcia Jimenez

De ontwerper van Le Soleil is Vincente Garcia Jimenez hij werd geboren in Valencia (Spanje) in 1978. Afgestudeerd in industrieel ontwerp aan de faculteit van Castellon de la Plana, verhuisde hij naar Barcelona waar hij samenwerkte met Santa & Cole. Een grote behoefte aan de ontwikkeling van zijn formele en creatieve vaardigheden brengt hem in Milaan, vanwaar, na korte professionele ervaringen, hij verhuisde naar Udine. Hij richtte er zijn atelier op, dat samenwerkt met een heleboel bedrijven, de ontwikkeling van verlichtingsproducten, meubilair en tentoonstellingen instellingen maakt.

Le Soleil heeft een doorsnede van 62 centimeter en heeft een hoogte van 43 centimeter en is leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:

-Le Soleil E27  1XE27 12W Retrofit LED + 1XGU10 Retrofit Led

-Le Soleil LED 23W 2700K 4460 lm CRI>90 dimbaar. Te dimmen met polsdrukker of DALI dimmer.

Heeft u vragen over LEDlichtbronnen en de aansturing van LED neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Standaard heeft de hanglamp een pendellengte 329 centimeter maar kan ook met 10 meter pendellengte geleverd worden voor hoge ruimtes zoals vides.

Le Soleil word in de volgende kleuren geleverd:

- bianco - wit


Bekijk de video waar Vincente Garcia Jimenez over zijn ontwerp van Le Soleil verteld uit 2009.Foscarini Le Soleil hanglamp