Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Folio wall

Folio wall

€400,00 €380,00
Foscarini Folio Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Filio wandlamp.
Folio is ontworpen door de oprichters van Foscarini in de eerste levensjaren van het bedrijf, en een hommage aan de eenvoud van de kleine gebaren waardoor een lichtontwerp decoratief word. Deze wandlamp geeft het effect van een vel papier dat wordt uitgerekt. Twee hoeken buigen iets richting de muur of het plafond met een beweging enkel gezinspeeld op maar genoeg volume geven in de vorm van de twee dimensionale van een vel papier. Twee kleine schroeven houden de geblazen glazen reflector vast aan de metalen steun en aan deze twee punten word het een delicaat decoratief element.In de Folio is de lichtbron gehuisvest in de metalen onderstel en een warme, intens licht door haar glazen scherm.
Urbinati Ricci + Vecchiato zij die zowel hun relatie met de Foscarini als ontwerpers, beginnen de huidige lamp collectie begon. Na enige tijd nam zij het beheer van Foscarini over, en zijn de huidige auteurs van het Foscarini van nu en de geschiedenis. Zij zijn de promotors van het imago van het nieuwe bedrijf.

Datablad Folio Wandlamp