Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Havana wall

Havana wall

€249,00
Foscarini Havana Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Havana wandlamp

De jonge, licht-gewicht verschijning herinnerend aan de vorm van een sigaar, die ironisch genoeg het de naam geeft, het zachte licht die het uitzendt en het gemak waarmee het mengt met de meest uiteenlopende contexten, hebben gemaakt wat het vandaag is, zo veel dat het ook deel uitmaakt van de permanente collectie op de tentoonstelling in het MoMA New York waar het een groot succes. De diffusor bestaat uit vier gesatineerd polyethyleen segmenten. Kleine ronde metalen haken houden twee latere elementen bijeen zonder hen aan te raken, zodat er ruimte wordt gelaten voor drie slanke lege banden die vulling omhoog met licht wanneer de lamp brandt. Havana is beschikbaar als een hanglamp, wandlamp of vloerlamp.

De ontwerper is van de Havana is Jozeph Forakis kunstenaar en ontwerper van Griekse oorsprong. Na zijn doctoraal aan de Domus Academie in Milaan werkte hij aan verschillende projecten en studies om design en ergonomie samen te voegen. Een van zijn grootste successen was de toelating van zijn Havana naar MOMA New York, design collectie ' 98.