Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gregg Outdoor

Gregg Outdoor

€385,00
De Gregg outdoor is verkrijgbaar in 3 verschillende mate, de media, de grand en de X-large. De Gregg Outdoor buitenlampen zijn ontworpen om lichtgevende aanwezigheden en composities in de open lucht te creëren
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Gregg buitenlamp 

De Gregg Outdoor buitenlampen zijn ontworpen om lichtgevende aanwezigheden en composities in de open lucht te creëren, mede dankzij de verschillende beschikbare maten.

  • LED retrofit, Halo
  • Exclusief lichtbron: 15WE27
  • Niet dimbaar

De Gregg outdoor is verkrijgbaar in 3 verschillende mate, de media, de grand en de X-large.

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek, de vorm doet denken aan een grote kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. Dit is een nieuwe oplossing waar een traditionele materialen zoals glas een instrument worden in handen van de designer's die een oorspronkelijke karakter geven een omgeving. 

Ontwerpers Gregg

Gregg is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.