Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Chouchin

Chouchin

€483,00 €459,00
Foscarini Chouchin hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Chouchin hanglamp

Chouchin hanglamp leverbaar in verschillende drie uitvoeringen en drie kleurstellingen. De chouchin 1 is gemaakt van oranje geblazen glas. De chouchin 2 is gemaakt van groen geblazen glas. De chouchin 3 is gemaakt van grijs geblazen glas.
De familie van Chouchin is dat een verzameling van drie hanglampjes gemaakt van geblazen glas van verschillende vormen, maten en kleuren. Het bevat drie verschillende vormen, elk met een eigen kleur: oranje voor de n.1 versie, grijs voor de n. 3 versie en groen voor de verlengde één n. 2. Het gelakte glas houd het licht volledig tegen en daar waar het niet gelakt is verspreidt het alleen licht alleen, dat is door de witte kraag. Het straalt een zeer warme, zachte gloed en een directe, sterke, geconcentreerde licht. Met de lineair multiple copy kunnen meerder Chouchin hanglampen aan een balk aan het plafond gemaakt worden.
Maatvoeringen:
-Chouchin 1 doorsnede van 40 centimeter en hoogte van 31 centimeter
-Chouchin 2 doorsnede van 22 centimeter en hoogte van 43 centimeter
-Chouchin 3 doorsnede van 30 centimeter en hoogte van 25 centimeter.
De ontwerperster Ionna Vautrin van de chouchin familie is Ionna Vautrin geboren in Frankrijk in 1979, Ionna Vautrin is afgestudeerd aan de L'école de ontwerp Nantes Atlantique in 2002. Ze werkte achtereenvolgens voor Camper in Spanje, en door de studio's van George J. Sowden in Italië en van Ronan & Erwan Bouroullec in Frankrijk. Tegelijkertijd ontwikkelt ze een eigen werken met verschillende design bedrijven: eerst met Industreal in Milaan, daarna met de Tools-Galerie in Parijs en sinds 2010 met Foscarini.

Bij de lichtbronnen zijn verschillende mogelijkheden de drie variaties hebben een E27 fitting:
-Led retrofit 25W E27
-Halopar 100W par 30 E27
-Halolux 150W E27.

Chouchin