Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Moonlight

Moonlight

€1.039,00
Moonlight leeslamp led. Stijlvolle leesverlichting voor op uw terras. Door de gebogen vorm is dit armatuur goed te plaatsen boven een tafel of bij een zitelement. Nu ook met Casambi regeling.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Dexter Moonlight led leeslamp


Moonlight leeslamp led met een buitenkabel van 5m en een stekker. Stijlvolle leesverlichting voor op uw terras. Door de gebogen vorm is dit armatuur goed te plaatsen boven een tafel of bij een zitelement. Het lichtniveau kunt u eenvoudig instellen met de ingebouwde dimmer. De Moonlight is bestand tegen alle weersinvloeden.Specificaties moonlight

Roestvrijstaal 316 - hardsteen
Hoogte 175 cm
Gewicht 27 Kg
Kabel 5 meter
Dimmer ingebouwd
IP44 - CE - Class of insulation: III
220-230 V 50-60Hz
Citizen chip on board led module - 2700K - warm white - 590 lm

De Moonlight is 175 centimeter hoog en de voet is 29 bij 22 centimeter. Hoogte van de voet is 15 centimeter. De dimmerknop is op de bovenkant van de voet geplaatst.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Moonlight