Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pole

Pole

€549,00
Lucente Dexter Pole. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtplan voor uw tuin. Lucente al 10 jaar dealer van Dexter verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Pole buitenverlichting

Pole pad/terrasverlichting. Configuratie: Gepoedercoat aluminium frame. Leverbaar in drie kleuren: wit, roest, zwart en grijs. Moet gecombineerd worden met de Cube xl armaturen.

Installatie
Het frame is uitgevoerd met 2 meter neopreen kabel (H05RN-F 3x1mm2). De prijs voor de pole is inclusief Cube XL Frosted.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x8 centimeter Cube XL en pole 180 centimeter.
Luxeon M - 2700K - 800 Lm
Frosted glass or lens 8°, 27°, 45°
s of insulation: I
220-230V 50-60 Hz

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Pole