Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Power supply 15W kit

Dexter Power supply 15W kit

€59,50
Stukprijs: €0,00 /
Dexter Power supply 15W kit . Voor aansluiting 24V ledverlichting van Dexter. De kit bestaat uit een kabeldoos met wartels, 15W Leddriver, wago blokjes voor 24V en 220V en giethars voor waterdichte afsluiting.
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Power supply 15W kit


De Exterior kit 15W van Dexter wordt gebruikt om een ondergrondse connectie te maken van 230volt naar 24volt voor het waterdicht aansluiten van leddrivers op de ledverlichting. De kit bestaat uit 24V 15W Ledvoeding, kabeldoos voor aansluiten 24V en 220V met wartels. Giethars voor waterdicht afgieten kabeldoos.

Handleiding voor aansluiten kit


Bent u bezig met tuinverlichting? U mag altijd bellen voor hulp en advies en wij kunnen ook een verlichtingsplan maken voor uw tuin. De exterior kit wordt geplaatst op 'knooppunten'.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Power supply 15W kit