Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Eye spot

Dexter Eye spot

€239,00
Verstelbare tuinspot, de spot is voorzien van een geïntegreerde LED-module. Het armatuur is klasse IP65 en dus speciaal voor buiten.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Dexter Eye spot/pad buitenverlichting

Tuinspot van het merk Dexter verlichting. Aluminium geanodiseerde spike met een instelbare spot. De spot is voorzien van een geïntegreerde LED-module. Het armatuur is klasse IP65 en dus speciaal voor buiten. De eye spot heeft een verstelbare kop. Naast de Eye spot is erook een Eye tuinpaaltjes met een hoogte van 70cm met een enkele kop en dubbele kop.

Hoogte: 38 cm
Lichtbron: Luxeon Rebel
Kleurtemperatuur: 2700K 
Lens: 25°
Voltage: 24 V DC
Dimbaar: ja
Nominaal vermogen: 5 Watt
IP Klasse: IP65
Isolatie: III

Installatie buitenverlichting

Het armatuur is voorzien van 1 meter neopreen kabel (H05RN-F 2x1mm2). Het armatuur moet op een apart te bestellen 24V exterieur kit aangesloten worden. Vragen over het aansluiten van buitenverlichting? Neem gerust contact met ons op.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Eye