Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Bonta'

Artemide Bonta'

€698,00
Deze oplaadbare lamp verkent de verbinding tussen licht, eten en gezelligheid. Het is een draagloze lamp die interageert met voorwerpen op tafel.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Bonta' Artemide

Deze oplaadbare lamp verkent de verbinding tussen licht, eten en gezelligheid. Het is een draagloze lamp die interageert met voorwerpen op tafel. Een behuizing gemaakt van wit getextureerd melkglas, verspreidt het licht en creëert een ontspannen sfeer, terwijl de bovenste uitsparing een glazen kom herbergt die is ontworpen om voedsel te bewaren om te delen. Dit kan gecombineerd of afgewisseld worden met een hogere kom en een bredere – bijna een bord – bovenaan.

  • IP20
  • 2700K (warm licht)
  • 2,4W
  • 242lm
  • CRI=80
  • USB oplaadbaar

Bonta Artemide

De schalen - en de Bonte lamp van Artemide zelf - zijn gemaakt van met de handbewerkt glas, waardoor het unieke stukken zijn waarvan de textuur, transparantie en kleur een speciale dialoog tussen licht en voedsel genereren, waardoor de grenzen tussen hen vervagen. Maximale aandacht voor detail is getoond om recht te doen aan het object zelf en de andere elementen waarmee het samenwerkt. Licht speelt een sleutelrol bij het creëren van de perfecte sfeer, interactie met andere elementen op tafel en het bevorderen van delen en gezelligheid.

 

Naast de lamp heeft Artemide ook losse accessoires zoals losse borden en schalen zonder de lamp. Graag even contact op nemen voor de mogelijkheden. Artemide Bonta