Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide New Nature vloerlamp

Artemide New Nature vloerlamp

€2.649,00
Artemide New Nature vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide New Nature vloerlamp

De Artemide New nature is een zeer futuristische vloerlamp. De zeer futuristische vloerlamp heeft twee ledlichtbronnen. Lichtbron indirect 43W Led lichtbron is leverbaar in twee lichtkleuren: 2700K (3132Lm) en 3000k (3350Lm) zorgt voor mooi basislicht niveau in een ruimte en direct 10W Led lichtbron is warm white 3000K verlicht de zuil aan de binnenkant en brengt het ontwerp tot leven, Kleur van de vloerlamp is hoogglans wit. De vloerlamp heeft een dimmer geintergreerd in de voet.

Hoogte van de vloerlamp is 188 centimeter de voet heeft een doorsnede van 28 centimeter. De indirecte ledlichtbron is dimbaar. App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Ontwerper New Nature 

Ross Lovegrove is een ontwerper en visionaire van wie zijn werk beschouwd als op de top van het stimuleren van ingrijpende verandering in de lichamelijkheid van onze drie dimensionale wereld. Geïnspireerd door de logica en de schoonheid van de natuur bezitten zijn ontwerpen een drie-eenheid tussen technologie, materiaalkunde en intelligente organische vorm, wat veel industriële bedrijven zien als de nieuwe esthetische expressie voor de 21e eeuw. Er is altijd een diep menselijke en vindingrijke aanpak in zijn ontwerpen ingebed, die een optimisme en innovatieve vitaliteit uitbeelden in alles wat hij van camera's tot auto's, treinen, luchtvaart en het platform.

Ross Lovegrove is 1958 geboren in Cardiff in Wales. Afgestudeerd aan de Manchester Polytechnic met 1e klasse BA Hons industrieel ontwerp in 1980. Meester in ontwerp van Royal College of Art, London in 1983. In de begin jaren 80 werkte als ontwerper voor Frog Design in West-Duitsland op projecten zoals Walkmans voor Sony, Computers voor Apple Computers, verhuisde later naar Parijs als adviseur van Knoll International. Word de auteur van de zeer succesvolle Alessandri Office System. Uitgenodigd door het Atelier de Nimes samen met Jean Nouvel en Phillipe Stark, consulting zij onder andere Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermes en Dupont. Terug in Londen in 1986 heeft projecten afgerond voor o.a. Airbus Industries, Kartell, Ceccotti, Cappellini, Idee, Moroso, Luceplan, Driade, Peugeot, Apple Computers, Issey Miyake, Vitra, Motorola, Biomega, LvMH, Yamagiwa Corporation, Tag Heuer, Hackman, Alias. 


Artemide New Nature vloerlamp