Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Mesmeri wandlamp

Artemide Mesmeri wandlamp

€298,00
De Mesmeri wandlamp is gemaakt van geverfde of verchroomde gegoten aluminium. De Mesmeri is een zeer elegant en decoratieve wandlamp
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Mesmeri wandlamp

De Mesmeri wandlamp is gemaakt van geverfde of verchroomde gegoten aluminium. De Mesmeri is een zeer elegant en decoratieve wandlamp. Het lichteffect is up en down en geeft een warm sfeer effect in de ruimte.

De Mesmeri is leverbaar in vier kleuren:

  • Wit
  • Gepolijst chroom

De Mesmeri is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

  • 2700K, 28W, 2450lm, dimbaar 
  • 3000K, 28W, 2622lm, dimbaar 

2700K is warmer wit dan 3000K. 

Ontwerper mesmeri

Eric Solè (1960 – Parijs, 20 juni 2015, Spanje) mijn eerste projecten waren meer gericht op technische onderzoek op de principes van transformatie, opklapbare stoelen, bureau lamp of gebruik van materialen voor de exploitatie van hun structurele eigenschappen als de rollmob voor Megalit. Mijn interesse in lichtontwerp gebruikt momenteel de voortdurende evolutie van de beschikbaarheid van grondstoffen. Meer dan nieuwe materialen is er vooral het uiterlijk van permanente bronnen van vormen en maten van verschillende technieken. Het is deze noviteit dat feit dat men de vorm van een armatuur kan verwachten. Alles is nieuw en veel valt te ontdekken, dit is wat mij interesseert. Een mooie lamp moet worden als een levende object, draaien toen het brandt. Het moet praat met ons, klaarheid en comfort te brengen wanneer het is donker. Mijn meest recente producten zijn meer gericht op wat deze magie, zoals de MESMERI maakt. Naast het ontwerp van de Mesmeri is Eric Sole ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de Cabildo wand, vloer en hanglampen.

Eric Sole is op 20 juni 2015 overleden in Spanje

Mesmeri wandlamp