Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular United Surface 1274

Modular United Surface 1274

€393,00
Modulars United armatuur, bekroond met een Good Design Award, is een profiel met leds in een U-vormige behuizing montage op het plafond of op de muur. De lichtbuizen van United zijn verzonken in de behuizing, licht straalt langs alle zijden.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular United surface 1274

Modulars United armatuur, die bekroond werd met een Good Design Award, blijft hulde brengen aan de eenvoudige pracht van de fluorescentielamp. Dat gezegd zijnde, is deze led-armatuur alles behalve gewoontjes, met een U-vormige behuizing die zowel op het plafond als op de muur gemonteerd kan worden. De lichtbuizen van United zijn enigszins ingebouwd in de behuizing, die licht uitstraalt langs alle zijden, ook aan beide uiteinden. Leverbaar in 2 lengtes; 1274mm en 974mm in een enkele en dubbel uitvoering. 

Montage op het plafond, aan de wand of gependeld aan het plafond.

Uitvoeringen United

Het United plafond/wandarmatuur is verkrijgbaar in kleuren zwart of wit en in 2 dimbare en een aanuit uitvoeringen:

  • Dali of pulsdrukker
  • 1-10V
  • aan/uit

Heeft u vragen over de uitvoeringen graag even contact met ons opnemen: 085 - 06 03 350

Specificaties United Surface

De ledlichtbron in de United heeft een opgenomen vermogen:

-lichtkleur 2700K vermogen 22W lichtoutput zwart armatuur 926Lm en 1470Lm wit armatuur CRI90 aan/uit, dali/push en 1-10V

-lichtkleur 3000K vermogen 22W lichtoutput zwart armatuur 993Lm en 1576Lm wit armatuur CRI90 aan/uit, dali/push en 1-10V.

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular United Surface 1274