Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kogel track 48 railspot

Kogel track 48 railspot

€368,00
Nieuwe ruilspot Kogel van Modularis voor de Pista 48V track, leverbaar in 2 verschillende kleur uitvoeringen. Door de kogel is de spot extreem flexibel. Ontworpen door Odin en Jaap van Studio Kees.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Kogel track 48V railspot

Je zal versteld staan van de Kogel, een opbouwspot in enkele en dubbel uitvoering met extreem flexibele rotatie. Dit nieuwe model gebruikt een kogelgewricht als draaimechanisme. Dus ja, het is mogelijk om hem op allerlei manieren te draaien. En nee de draden raken binnen in niet in de knoop. Het werkt gewoon en de Kogel ziet er prachtig uit op het plafond of aan de muur. 

De Kogel is leverbaar in de led kleur 2700K, 3000K en warm dim (1800-3000K). Standaard is de railspot dimbaar met 1-10V of Dali op de Pista 48V track van Modular. Kleuren waarin de kogel opbouwspot leverbaar is is zwart en wit. Het kogelgewricht heeft een goud kleur.

Technologie en lichtplezier

Dankzij een smalle behuizing is de driver van Kogel volledig geïntegreerd in één pakket. Kies uit 2 kleurtemperaturen en 4 soorten dimoplossingen, waaronder slimme verlichting met Casambi-geïntegreerde technologie. Kies als alternatief voor het plezier van warm dim: verlaag de intensiteit van je licht en geniet van de omschakeling van kleurtemperatuur naar een warmer licht voor meer gezelligheid.

De Kogel is ook leverbaar in een uitvoering zodat het een opbouwspot is.

Studio Kees

Het ontwerp van de Modular Kogel Surface adjustable 58 led is van Odin en Jaap van Studio Kees. Het ontwerp van Kogel is een ode aan zijn mechanisme. Het kogelgewricht werd geïnspireerd door herinneringen aan een uitstapje naar de 'Maeslantkering', een gigantische stormvloedkering. Het uiterst indrukwekkende en ingewikkelde mechanisme functioneert hoofdzakelijk door middel van een kogelgewricht. Kogel voegt een esthetische toets toe en creëert een logisch evenwicht tussen vorm en functie.

Hulp nodig? 

De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtings-plannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Modular Kogel track 48V railspot