Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy Grid buiten tafellamp

Foscarini Twiggy Grid buiten tafellamp

€1.559,00
Deze mooie tafellamp van Foscarini heet de Twiggy Grid. De kap is 46 centimeter in doorsnede en is 29 centimeter hoog. Verkrijgbaar in rood en grijs.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Twiggy Grid - tafellamp buiten

Deze mooie tafellamp van Foscarini heet de Twiggy Grid. De Twiggy Grid tafellamp kan geleverd worden in de volgende kleuren: grijs, rood. De buitenlamp wordt standaard geleverd met een zwarte kabel van 400cm. De kap is 46 centimeter in doorsnede en is 29 centimeter hoog.  

Inclusief LED, Mid power 31W 2700K 2010lm.

De elastische en gekleurde grafische aantrekkingskracht van Twiggy is een onmiskenbaar signaal in ruimte, een voorbeeldige huwelijk tussen de designer's eclectische creativiteit en Foscarini van onderzoek op het gebied van materialen en technologieën. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert een gezellige omgevingslicht. De verlichting sfeer/emotie is ook gewaarborgd bij de Led versie – met een hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid - volledig opnieuw ontworpen binnen de normen van verlichting technologie om er vooral voor te zorgen dat de dezelfde intensiteit, de verspreiding en de temperatuur als het licht geproduceerd door een geintegreerde led van 31W in de lichtkleur 2700K. Met een lichtoutput van 2010Lm en een CRI waarde van >90.

De Twiggy Grid is onderdeel van een hele Twiggy familie

Marc Sadler

Marc Sadler is de ontwerper van deze prachtige buiten booglamp. Hij heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

Foscarini Twiggy Grid hanglamp