Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nukav Led

Modular Nukav Led

€134,00
Nukav wandlamp is een speels verlicht hoekje en heel geschikt als trapverlichting. Modular bied nu met de Nukav een ruime keuze van oriëntatie verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Nukav Led wandlamp

Nukav wandlamp is een speels verlicht hoekje en heel geschikt als trapverlichting. Modular bied nu met de Nukav een ruime keuze van oriëntatie verlichting. De Nukov wordt gekenmerkt door een plat vierkantje met een ontbrekend hoekje. De ledlichtbron is een beetje dieper in het armatuur, waardoor het schuine polycarbonaat paneeltje wat verzonken zit oplicht. Het armatuurtje kan worden geplaatst in elke gewenste richting voor een speels effect. Ontworpen door Couvreur & Devos. De Nukav is nu nog alleen leverbaar in de  kleur wit

De afmetingen van de Nukav led is 2,7 centimeter hoog en 8,2 centimeter breed en en lang. Het armatuurtje heeft een ledlichtbron van 4,5W in de lichtkleur 2700K en dimbaar met faseafsnijddimers.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Hieronder nog een paar foto's van de Nukav:

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Nukav