Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Lotis tubed wall 1XGU10

Modular Lotis tubed wall 1XGU10

€211,00 €169,00
Lotis tubed wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Lotis tubed wall 1XGU10

De Lotis tubed wall is de wanduitvoering van de Lotis verzonken inbouw en opbouwspot. Hierdoor in een lichtplan ideaal om een combinatie te maken. De lotis serie is leverbaar in de hoogte van 130 tot 190 millimeter. De grootste versie is beschikbaar als wandlamp. Door het combineren van beide versie creert men in een kamer meer diepte. De Lotis tubed geeft je de mogelijkheid om te spelen met contrasten in kleuren. De kleur van de Lotis onderscheid zich van de binnenkant. Kleur mogelijkheden:

- Zwarte buitenkant met gouden binnenkant

- Zwarte buitenkant met zwarte binnenkant

- Witte buitenkant met gouden binnenkant

- Witte buitenkant met witte binnenkant

De lichtbron van 1x35W halogeen of led down is leverbaar in de lichtkleur 2700K waarvan de CRI waarde 90 is. De Lotis tubed is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

De hoogte van de Lotis tubed is 19 centimeter, breedte 8,5 centimeter en diepte 9,5 centimeter.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Lotis tubed wall