Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nude wall1x led

Modular Nude wall1x led

€245,00 €195,00
Nomad Nude led wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Nomad Nude 1xled wandlamp

De pure ronde geometrische vormen maakt de Nude serie zeer geschikt voor het verfraaien en versterken van architectuur. De ledlichtbron zit diep verborgen in de koker en is daarom onzichtbaar en kan niet tot verblinding leiden. De Nude is van alles ondaan en er is alleen een kaal functioneel armatuur ontstaan. De Nude plafond uitvoering is leverbaar in verschillende kleuren en twee diameters. Daarnaast is erook een gependelde versie beschikbaar. Het ontwerp is van Joel Claisse

De afmetingen van de Nude 1xled is 16 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 7 centimeter. De Nude is ook in een IP54 versie leverbaar voor buiten. De Nude is leverbaar in de kleur wit en geborsteld alu.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Nomad Nude