Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nomad minimal ultra short E27

Modular Nomad minimal ultra short E27

€249,00
De Nomad minimal ultra short E27 is een leuke industriële wandlamp. De Nomad is een echte design klassieker geworden en onderdeel van een hele Nomad familie.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Nomad minimal ultra short E27

De Nomad minimal ultra short E27 is een leuke industriële wandlamp. De Nomad is een echte design klassieker geworden en onderdeel van een hele Nomad familie. Toepasbaar in vele verschillende ruimtes. De Nomad minimal ultra short is leverbaar in de kleur aluminium.

De Nomad minimal wordt geleverd exclusief lichtbron, E27 max 70 watt.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Nomad minimal