Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nomad minimal short

Modular Nomad minimal short

€304,00 €239,00
Stukprijs: €0,00 /
Nomad minimal short E27 wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Nomad minimal short E27

De Nomad minimal short E27 is gedurende zijn leeftijd een echte design klassiker geworden. Toepasbaar in vele verschillende ruimtes. De symetrische montage met zichtbare bedrading geeft een industriele sfeer in een huiskamer. De kale vormgeving breekt het armatuur af tot zijn ware essentie. Ideaal als spiegelverlichting in de badkamer of gang zeer gelijkmatige verlichting. Lichtbron alleen nog leverbaar in leduitvoering. Bestel mee in de webshop. De Nomad minimal short is leverbaar in de kleur alu.

Maatvoering lengte armen is 22,2 centimeter en 27,5 centimeter per stuk, schanierbaar op de wandhouder en in het midden van de armen. 

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Nomad minimal short