Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul track 48V railspot

Modular Marbul track 48V railspot

€389,00
De Marbul serie is "Pure shapes, organic feel". De organische vorm van Marbul geeft hem een thuis in elk interieur. Op het plafond, rail of de muur. Marbul geeft het juiste accent op elk moment.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Marbul track 48V railspot

De railspot is tijdloze, bolvormige accentverlichting en wordt in de Pista 48V geklikt. De pure geometrische vormen passen perfect in elk interieur. Waarom designers er helemaal weg van zijn? De aandacht voor details en de eenvoudige vormen creëren een minimalistisch, elegant en veelzijdig ontwerp voor iedereen die wil experimenteren met organische verlichting. De railspot wordt gemonteerd op de pista 48V rail van modular. De bol heeft een doorsnede van 109mm en kan in alle standen gekanteld en gedraaid worden op de 48V railadaptor.

Ronde verlichting waar iedereen dol op is

Geometrische vormen zoals Marbul zijn puur en ongecompliceerd, en iedereen begrijpt ze. Het ronde design van Marbul Recessed is minimalistisch en zit deels verborgen in het plafond. Je kunt naar hartenlust spelen met het asymmetrische accent van de versie voor opbouwmontage. Met Marbul track 48V straalt jouw expressie elegante eenvoud uit.

Jeffrey Huyghe, Productontwerper

Ik geef armaturen graag een persoonlijk tintje, door een pure vorm te behouden en daar een speelse, onverwachte toets aan te geven. Dat maakt Marbul speciaal. Je kijkt ernaar en vraagt je af, hoe is dat mogelijk?

Marbul misleidt je met zijn eenvoud, waarachter een verrassend draaisysteem schuilt. Je kunt hem tot 45° kantelen en 360° draaien, en zo makkelijk allerhande lichteffecten in vele richtingen creëren. 

Uitvoeringen Marbul railspot

De Marbul railspot voor de Modular Pista 48V track is verkrijgbaar in kleuren zwart of wit en in 2 dimbare uitvoeringen:

  • Dali
  • 1-10V

Heeft u vragen over de uitvoeringen graag even contact met ons opnemen: 085 - 06 03 350

Specificaties Marbul railspot

De led lichtbron in de Marbul heeft een opgenomen vermogen van 8,5W en lichtoutput van 643Lm. Daarnaast zijn ook de volgende lichtkleuren leverbaar 2700K, 3000K en dimtowarm 1800-3000K. 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Marbul 48V railspot