Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul track 230V hanglamp

Modular Marbul track 230V hanglamp

€319,00
De Marbul serie is "Pure shapes, organic feel". De 220V marbul bij uitstek gezicht voor winkel- en horeca ruimtes vanwege de flexibilteit en veelzijdeheid. Op een rail aan het plafond of gependeld. Marbul geeft het juiste accent op elk moment.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Marbul 230V hanglamp 

De hanglamp is tijdloze, bolvormige accentverlichting en wordt een 230V rail geklikt. De pure geometrische vormen passen perfect in elk interieur. Waarom designers er helemaal weg van zijn? De aandacht voor details en de eenvoudige vormen creëren een minimalistisch, elegant en veelzijdig ontwerp voor iedereen die wil experimenteren met organische verlichting.

Rail 230V

Rails van 230V zijn de keuze bij uitstek voor winkel- en horecaruimtes omwille van hun flexibiliteit en veelzijdigheid. Voeg Marbul 230V hanglamp toe aan jouw rail om je expressie een andere stijl en gevoel te geven. Een welkome aanvulling is ook dat Marbul 230V hanglamp compatibel is met slimme verlichtingssystemen.

De bol heeft een doorsnede van 109mm en de lengte van de ophangkabel is maximaal 2mtr en zit gemonteerd 230V railadaptor deze kan op maat gemaakt worden.

Koop hier onze 230V rail

Ronde verlichting waar iedereen dol op is

Geometrische vormen zoals Marbul zijn puur en ongecompliceerd, en iedereen begrijpt ze. Het ronde design van Marbul Recessed is minimalistisch en zit deels verborgen in het plafond. Je kunt naar hartenlust spelen met het asymmetrische accent van de versie voor opbouwmontage. Met Marbul track 48V straalt jouw expressie elegante eenvoud uit.

Jeffrey Huyghe, Productontwerper

Ik geef armaturen graag een persoonlijk tintje, door een pure vorm te behouden en daar een speelse, onverwachte toets aan te geven. Dat maakt Marbul speciaal. Je kijkt ernaar en vraagt je af, hoe is dat mogelijk?

Marbul misleidt je met zijn eenvoud, waarachter een verrassend draaisysteem schuilt. Je kunt hem tot 45° kantelen en 360° draaien, en zo makkelijk allerhande lichteffecten in vele richtingen creëren. 

Uitvoeringen Marbul hanglamp

De Marbul hanglamp voor de Modular 230V track is verkrijgbaar in kleuren zwart of wit en in 2 dimbare uitvoeringen:

  • Dali
  • Casambi. Spots dimbaar en schakelbaar te regelen met de Casambi app. Simpel en snel domotica systeem bouwen.

Heeft u vragen over de uitvoeringen graag even contact met ons opnemen: 085 - 06 03 350

Reflectoren

De reflectoren voor de railspot zijn leverbaar in de kleuren alu, champagne en goud kleur. De reflector klik vast met 2 magneetjes in de bol van de Marbul. Voor de reflectoren zijn 3 verschillende bundels leverbaar:

- Super spot 0-10 graden ideaal voor accentverlichting en maximale sfeer

- Medium spot 20-30 graden ideaal voor aanlichting

- Flood spot  30-50 graden uitlichten van grote vlakken

Specificaties Marbul hanglamp

De led ichtbron in de Marbul heeft een opgenomen vermogen:

-lichtkleur 2700K vermogen 8,5W en lichtoutput van 643Lm CRI90.

-lichtkleur 3000K vermogen 8,5W en lichtoutput van 718Lm CRI90.

-lichtkleur 1800-3000K vermogen 14,5W lichtoutput van 955Lm CRI95. 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Marbul 230V hanglamp