Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Lumiere XXL wandlamp

Foscarini Lumiere XXL wandlamp

€469,00
Foscarini Lumiere XXL wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Lumiere XXL wandlamp

De wandlamp Lumiere XXL en XXS karakteriseren de ruimte met een eigen dynamiek, dankzij de essentiële en gloednieuwe geometrieën, gemaakt met de deskundige vakmanschap van meester glasblazers. Het vorm wordt gemaakt door hun sterke lijnen en de oriëntatie van de hogere oppervlakte van de glazen kap, die schuin tegen de wand aansluit, als gevolg van een verrassende doorsnede van het glas waardoor het toch verrassende en originele orm ontstaat. Met behulp van meerdere versies XXL of XXS van de twee dimensies of gewoon een enkele lamp kunt u een samenspel van evenwicht en levendige composities maken.

De kap is van handgeblazen glas en heeft een glanzende finish, wit in de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant in de kleur wit of grijs.

XXL breedte 34 centimeter en hoogte 13 centimeter lichtbron Led 32W 2700K 2720Lm CRI>80. Dimbaar met fase afsnijdimmer.

XXS breedte 25 centimeter en hoogte 10 centimeter lichtbron Led 18W 2700K 1512Lm CRI>80. Dimbaar met fase afsnijdimmer.

Heeft u vragen over ledlichtbronnen en de aansturing met dimmers neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Rodolfo Dordoni

Ontwerper van de Lumiere is Rodolfo Dordoni architect wiens werk over art direction, inrichting en lamp ontwerpen, tentoonstellingen, renovaties, showroom en punt van verkoop set-ups varieert. Sommige van de meest bekende objecten van Italiaans design dragen zijn handtekening.

Foscarini Lumiere XXL