Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Islet wandlamp

Artemide Islet wandlamp

€293,00
Artemide Islet Led wandlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd. 5 jaar garantie Artemide.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Islet Led wandlamp 

De Islet is een wandlamp met een minimale vorm maar een eigenaardige poëtische lichteffect. Het oppervlak wordt geanimeerd door de lichtstralen die ontsnappen uit de spleten op de voorkant van de structuur van de wandlamp. Veel minuscule gaatjes in in het plaatwerk laten het licht door. Dit wordt weerspiegeld op de kleine vleugels geproduceerd door het gevouwen materiaal. De oppervlakken vermenigvuldigen de reflexen en het diffuse licht.

Dit resulteert in een verschillende lichteffecten bij verschillende kijkhoeken, met de verborgen of ingelijst geperforeerde oppervlakte opgefleurd door de opaalglas waarachter de LED bronnen uit het zicht gemonteerd is. Opaalglas sluit de boven- en onderkant af voor een betere lichtspreiding zonder verblinding.

Afmetingen van de Islet breedte 45 centimeter hoogte 11 centimeter en diepte 6 centimeter. 

Lichtbron 16W, 3000K, 1174Lm, CRI=90. Dimbaar met pulsdrukker in de wand.

Ontwerper Islet

De ontwerper van de Islet is Mikko Laakkonen. "Het idee kwam toen ik keek ventilatieopeningen van de metro in New York City. Mikko Laakkonen wilde een lamp ontwerpen die de productietechnologie van ventilatieopeningen combineert met een emotionele patroon. Resultaat is een wandlamp licht waar u het volgende in kunt zien "een minimalistisch landschap met ver eiland weerspiegeld in het oppervlak van het water".

Islet