Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Hsiang wandlamp

Artemide Hsiang wandlamp

€3.029,00
Artemide Hsiang wandlamp LED. Gratis thuisbezorgd. Lucente is al meer dan 15 jaar officieel Artemide dealer. 5 jaar garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Hsiang wandlamp 5 jaar garantie

Wandlamp van Artemide ontworpen door Mimmo Paladino. Emotineel licht in de kleuren groen, rood, geel en blauw. Ledlichtbron 41W.De Hsiang heeft twee armen van 200cm bij 200cm gevormd in een kruis.

Ontwerper Hsiang

Mimmo Paladino werd geboren in 1948 in Paduli (BN), waar hij woont en werkt vandaag nog. Hij trainde in de Napolitaanse gebied van conceptuele expressiviteit, naderende schilder- en beeldhouwkunst aan het eind van de jaren zeventig. In 1980 hij bloot in de Aperto' s sectie van "Biennale di Venezia", een gebeurtenis die begeleid door Harald Szeemann en Achille Bonito Oliva; Dit alles blijkt dat de groep van Transavanguardia op internationale artistieke panorama. Sinds dat moment Mimmo Paladino neemt deel op de belangrijkste internationale tentoonstellingen: Biennale di Venezia, Biënnale van San Paolo, Biënnale van de, Tate Gallery of London, Fondazione Mirò van Barcellona, Biënnale van Parijs, Kunsthaus van Basilea, Kunsthaus Hannover, Louisiana Museum van de nationale Museum van Pechino, Humblebaeck, Forte Belvedere van Florence, Palacio Revillagigedo van Gijon, Musée Royale des Beaux Arts van Bruxelles, Centro Pecci van Prato, enzovoort. Paladino van particuliere tentoonstellingen zijn georganiseerd in vele openbare musea en privé galerijen over de hele wereld. Zijn schilderijen en sculpturen liggen belangrijke openbare plaatsen, of in prestigieuze prive-collecties. In 2006 werkt hij voor het eerst als directeur van de speelfilm "Quijote", gepresenteerd op de "-Mostra d'arte Cinematografica di Venezia.

Hsiang