Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Aede wandlamp

Artemide Aede wandlamp

€180,00
Artemide Aede wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Aede wandlamp 5 jaar garantie

Nieuwe wandlamp van Artemide Aede die een lichtdown effect geeft langs een muur. Geintroduceerd op de design beurs Euroluce 2017 in Milaan. Aede heeft de volgende afmetingen 10 centimeter breed en 11 centimeter hoog en diep. Lichtbron is led 19W in de lichtkleur 2700K met CRI(kleurechtheid) waarde van 90 en dimbaar met pulsdrukker in de muur. Aede is leverbaar in twee kleuren wit en grijs satijn.

De Aede wandlamp is ontworpen door duo Pio & Tio: Pio en Tito zijn broeders, zij werden geboren in Venetië in 1973 en 1971. In Venetie studeerde ze af in architectuur op de IUAV, aan de Universiteit Instituut voor architectuur van Venetië, in 1998. Ze richte in 1996 de professionele studio PIO & TITOTOSO op. De Studio werkt in bouwprojecten in verschillende landen. In de industriële vormgeving werken ze met de meest gekwalificeerde bedrijven: Artemide, Foscarini, Venini, Vistosi, Leucos, voor verlichting en Alessi Pedrali, Segis, Fratelli Guzzini, Colombo design, Metalco Rossi di Albizzate, Frighetto, vliegen lijn voor meubels. Ze plannen ook stands voor, tentoonstellingen, winkels, kantoren en magazijnen voor verschillende bedrijven, en bezig met de beeld en de grafische vormgeving. Zij ontvingen verschillende prijzen zoals Design Plus 2016, selectie in het internationale Compasso d'Oro 2015, Red Dot Design Award 2015, Red Dot Design Award 2012 goede Design Award 2009, I.Dot selectie 2006-2007, Young & ontwerp 2005. Ze namen deel aan verschillende tentoonstellingen in Europa n.c., Verenigde Staten.

Naast de Eurialo hebben ze ook de wandlamp Melete en de familie Meteorite lampen ontworpen. Zie voor de modellen in de webshop. Het nieuwste ontwerp is een heel kleine wandlamp Tigia (doorsnede 13,5 centimeter) met ingebouwde ledlichtbron.

Aede