Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Melete wandlamp

Artemide Melete wandlamp

€199,00
Artemide Melete wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Melete wandlamp

Nieuw ontwerp Melete van Pio&Tito Roso. Zeer strak wandarmatuur met een sierlijke opening aan de onderkant. Behuizing van aluminium die wit gespoten is. De melete geeft een up/down lichteffect aan de muur. De licht naar boven word breed uitgestraald aan de onderkant een kleinere lichteffect door de ronde opening. De Melete is 22,8 centimeter breed en 5,5 centimeter hoog en 13,8 centimeter diep.

Pio en Tito zijn broeders, zij werden geboren in Venetië in 1973 en 1971. In Venetie studeerde ze af in architectuur op de IUAV, aan de Universiteit Instituut voor architectuur van Venetië, in 1998. Ze richte in 1996 de professionele studio PIO & TITOTOSO op. De Studio werkt in bouwprojecten in verschillende landen. In de industriële vormgeving ze werken met de meest gekwalificeerde bedrijven: Artemide, Foscarini, Venini, Vistosi, Leucos, voor verlichting en Alessi Pedrali, Segis, Fratelli Guzzini, Colombo design, Metalco Rossi di Albizzate, Frighetto, vliegen lijn voor meubels. Ze plannen ook stands voor, tentoonstellingen, winkels, kantoren en magazijnen voor verschillende bedrijven, en bezig met de beeld en de grafische vormgeving. Zij ontvingen verschillende prijzen zoals Design Plus 2016, selectie in het internationale Compasso d'Oro 2015, Red Dot Design Award 2015, Red Dot Design Award 2012 goede Design Award 2009, I.Dot selectie 2006-2007, Young & ontwerp 2005. Ze namen deel aan verschillende tentoonstellingen in Europa n.c., Verenigde Staten.

Naast de Eurialo hebben ze ook de wandlamp Melete en de familie Meteorite lampen ontworpen. Zie voor de modellen in de webshop. Het nieuwste ontwerp is een heel kleine wandlamp Tigia (doorsnede 13,5 centimeter) met ingebouwde ledlichtbron.

Melete is leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:

Melete halogeen: max. 1x11W LED DIM (R7s)
PDF Melete halogeen

Melete Led:

2700K Led 27W 2047Lm dimbaar met pulsdrukker

3000L Led 27W 2191Lm dimbaar met pulsdrukker

PDF Melete Led

Artemide Melete wandlamp