Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Hollow 125 LED GE wandlamp

Modular Hollow 125 LED GE wandlamp

€219,00
Dit prachtige wandlampje is mooi door zijn eenvoud. De Hollow is een verzonken wandlamp en verkrijgbaar in diverse kleuren. Bekijk hier onder foto's ter inspiratie.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Hollow 125 LED GE wandlamp

Dit prachtige wandlampje is mooi door zijn eenvoud. De Hollow is een verzonken wandlamp en verkrijgbaar in diverse kleuren. Er zijn twee versies van dit armatuur, dit is de '125' met randje, de andere is de '115 trimless' en zonder randje. Deze versie heeft een randje wat alles mooi afwerkt. Let op: de wandlamp is exclusief driver

In de holte van dit armatuur zit een instelbare 'koker' met de verlichtingsbron. Deze kan je op meerdere manieren plaatsen zodat je kan kiezen waar je het licht wilt laten schijnen. Dit zijn hele leuke lampjes achter bijvoorbeeld je bed.

De Hollow 125 LED is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart - binnenkant zwart
  • Zwart - binnenkant goud
  • Zwart - binnenkant wit
  • Goud - binnenkant goud
  • Wit - binnenkant wit

Daarnaast kan je kiezen uit de kleurtemperaturen 2700K en 3000K. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Hollow 125 LED GE wandlamp