Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Dent small wandlamp

Modular Dent small wandlamp

€149,00
De Dent small vierkante wandlamp is op meerdere manieren te plaatsen op de wand waardoor er iedere keer een ander effect ontstaat. De Dent small is leverbaar in twee gespoten metaalkleuren zwart en wit.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Dent small

De Dent small wandlamp van Modular is kunst bij dag & licht bij nacht. Dit is een armatuur met een speelse persoonlijkheid. Eerst kijkt het de ene kant op en dan de andere. Het ontwerp is raadselachtig, net als het licht dat het geeft. Alleen op een woonmuur is de wandlamp het is minimalistisch en mooi. Je kan ze ook combineren in een grote openbare ruimte en dan worden ze een kunstzinnig lichtlandschap met raadselachtige lijnen en hoekige paden.

De Modular Dent is verkrijgbaar in wit en zwart en 3 verschillende afmetingen, dit is de small van 12cm x 12cm. Daarnaast kan je kiezen uit twee verschillende led lichtkleuren 2700K of 3000K (2700K is warmer licht dan 3000K). De lichtbron is dimbaar met een fase afsnijddimmer.

Exclusief driver. Let op, deze armaturen zijn zo dun dat er geen driver in past. Deze dient u er los bij te bestellen en bijvoorbeeld in de muur of meterkast te plaatsen. Er is heel veel keus aan driver, graag contact met ons opnemen voor de beste optie.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Hieronder nog een paar foto's met de Modular Dent wandlampen serie:

 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Dent small