Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Circus plafondlamp

Foscarini Circus plafondlamp

€541,00
Foscarini Circus plafondlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Circus plafondlamp

Een zachte vorm gemaakt van geblazen glas met een metalen knoop van de satin-afwerking, die is gepositioneerd ten opzichte van het centrale gat. Dit is het merkteken van de Foscarini Circus. Vernoemd naar de cirkelvormige vorm van de lamp; een vorm die zo tijdloos modern is dat de lamp  sinds 1994 deel uitmaakt van de Foscarini-collectie. Leverbaar als muur- of plafondlamp.

Circus versiert met een eenvoudig, evenwichtig karakter die onderstreept wordt door de intense gloed door het opalen glas kap. Het glanzende oppervlak verrijkt de basisvorm van de lamp door een illusie van elegante reflecties. De lamp is verkrijgbaar in twee maten: de Grande en de Piccola.

Defne Koz

De ontwerpster van de Circus is Defne Koz een industrieel ontwerper die haar carrière begon op het gebied van de Domus Academie. Ze biedt consulting voor productontwikkeling en creatieve ondersteuning voor strategie productinnovatie in huishoudelijke apparaten, electronika, inrichting, stedelijke inrichting, accessoires voor het huis en tabel, verlichtingssystemen, interieur en objecten voor huizen en winkels.

De Circus Grande heeft een doorsnede van 46 centimeter en een hoogte van 13 centimeter.
De Circus Piccola heeft een doorsnede van 32 centimeter en een hoogte van 12 centimeter.

Lichtbronnen toe te passen:
Grande 4X12W E27 Retrofit LED
Piccola 4X8W E14 Retrofit LED

Foscarini Circus plafondlamp