Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Tutù wall

Foscarini Tutù wall

€220,00 €210,00
Foscarini Tutù Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Tutu wandlamp

Een eenvoudige gebogen band in geblazen glas, ter illustratie van het profiel van een zachte volume waarachter de lichtbron zit. Dit is Tutù: een lamp voor aan de muur waar de diffusor en wandbevestiging bij elkaar gehouden worden door een pin, een structuur die herinnerend aan een ballerina's chignon. De vorm is asymmetrisch met twee parallelle kanten van verschillende lengtes. Dit maakt de lamp nog veelzijdiger en de Tutu kan worden gemonteerd met de langste kant naar boven of beneden. Tutù schijnt een gedefinieerde band van licht naar boven en naar beneden, en een warm licht in de omgeving door haar glazen kap.

Het glas van de Tutu is leverbaar in de kleur wit of ivoor. Het glas is 29 centimeter breed en 18 centimeter hoog en 13 centimeter diep.

Valerio Bottin

De ontwerper van de wandlamp is Valerio Bottin hij begon zijn carrière met het ontwerpen van commerciële, residentiële en industriële gebouwen. In 1993 begon hij aan een productieve samenwerking met Foscarini, wiens stijl hij een onophoudelijk oorspronkelijke vertaler is. 

Foscarini Tutu