Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Troag Media hanglamp

Foscarini Troag Media hanglamp

€1.090,00
Troag hanglamp is gependeld aan twee staalkabel. De behuizing is gemaakt van gebogen plywood en de Led lichtbron is afgeschermd met PMMA kunststof.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Troag Media hanglamp

Troag media hanglamp is gependeld aan twee staalkabel. De behuizing is gemaakt van gebogen plywood en de ledlichtbron is afgeschermd met PMMA kunststof. De maximale pendellengte is 340cm. De elektrische aansluiting is decentraal van de ophanging. 

Troag Media heeft een lengte van 185 centimeter en heeft en geïntegreerde ledlichtbron. De ledlichtbron is 43W en heeft een lichtopbrengst van 6080Lm CRI>90 en lichtkleur is 3000K. De ledlichtbron is te dimmen met een polsdrukker in de wand.

Naast de standaard Troag is er ook een MyLight uitvoering leverbaar. Hiermee is de hanglamp te bedienen met de Casambi App op de telefoon.

Troag is een hanglamp met een lichte, lineaire, zwevende vorm die uitgaat van een gevoel van natuurlijke vertrouwdheid, thuis of op het werk. Geïnspireerd door een kano-vormige houten kom traditioneel gevonden in Zweedse huizen, Troag wordt gemaakt in gelaagd hout dat is in warmte gebogen en waarvan de randen zijn speciaal gefreesd om een dynamische, geneigd profiel, benadrukt door de korrel van het hout te maken. Het ontwerp van de Troag zorgt ervoor dat het grootste deel van het licht, naar beneden straalt, op een tafel of buro en zorgt voor een gelijkmatige verlichting. Een scherm van de opaline gelegen onder de TL-buis verbergt de technische onderdelen van de weergave en hierdoor kan de lamp op verschillende hoogtes worden gebruikt. Er zijn drie beschikbare afwerkingen-wit, massief hout en zwart gelakt hout- en drie maten Grande, Media en Piccola – de grootste is meer dan twee meter in lengte, en lanceert een gloednieuwe signaal van stijl en warmte in elke omgeving, woningen of kantoren.

Ontwerper Troag

Luca Nichetto geboren in Venetië in 1976, waar hij in industrieel ontwerp afstudeerde. In 2006 richtte hij zijn atelier, Nichetto, & Partners, dat zich met Design Consultant evenals industriële vormgeving bezighoudt. Hij workshops gehouden in verschillende universiteiten in Italië en daarbuiten en neemt hij deel aan de tentoonstelling in Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Foscarini Troag hanglamp