Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Tartan hanglamp

Foscarini Tartan hanglamp

€619,00
Foscarini Tartan hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
FOSCARINI Tartan Hanglamp

Tartan is het onmiskenbare ontwerp karakteristiek van Schotse wollen kilts met haar loodrecht criss cross patroon genereren steeds wisselende geometrische motieven. De Tartan hanglamp heeft een geblazen glazen diffusor gemaakt met behulp van de techniek van de mondblazen in een perspot gebracht met een gegraveerd ontwerp, het verrijkt de lijnen en plooien in navolging van het weefsel van de Schotse doek en een grafisch spel van licht en schaduw. Met de zuur ETS techniek die gebruikt wordt op het oppervlak van het glas te bewerken produceert een sensatie van materiële zachtheid die aan stof doet denken. Materieel rijk met een aantrekkelijke persoonlijkheid, Tartan verspreid een warme gefilterd licht met mat glas en ook zorgt voor een goede directe verlichting in een neerwaartse richting.

De Tartan is leverbaar in de kleur wit en grijs. De Tartan is 35 centimeter breed en 35 centimeter hoog. De Tartan is leverbaar met een E27 lamphouder geschikte voor 150W Halogeen of 25 Led Retrofit. De Tartan Led hanglamp is leverbaar met een Led lichtbron van 20,3W 3000K in de niet dimbare en dimbare uitvoering. De dimbare uitvoering word gedimd met een pulsdrukker of dali dimmer.


Ontwerpers Tartan

Ludovica + Roberto Palomba Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Zij richten Palomba Serafini Associati in 1994 op. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken voor en zijn art director voor enkele van de meest gevestigde merken. Naast de Tartan hebben zij de volgende lampen voor Foscarini ontworpen: Birdie 2015, Rituals 2015, Poly Gregg 2011, Gregg 2007.

De ontwerpers Luduvica e Roberto Palomba vertellen over de Tartan,
Datablad

Foscarini Tartan hanglamp