Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tite sospension

Tite sospension

€574,00
De Tite lamp is gemaakt met een mengsel van glasvezel en zwarte koolstofdraad, een geniale combinatie die zowel als grafische decoratie als als functioneel frame fungeert.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Tite hanglamp

De Tite lamp is gemaakt met een mengsel van glasvezel en zwarte koolstofdraad, een geniale combinatie die zowel als grafische decoratie als als functioneel frame fungeert. Tite 1 en 2 hebben een bijzondere langwerpige vorm waardoor het perfect is voor het maken van hangende scènes.

  • De Tite 1 is 115 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 21 centimeter
  • De Tite 2 is 55 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 21 centimeter.

Kleur van de Tite is zwart.

Ontwerper Tite

De ontwerper van de Tite is Marc Sadler. Zijn onderzoek op het gebied van materialen en technologieën wordt gecombineerd met zijn intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor schilderen en tekenen.

Marc Sadler heeft jarenlange ervaring als industrieel ontwerper op het gebied van sport, waardoor hij vaak experimenteert met nieuwe materialen en innovatieve productieprocessen. Deze innovatieve en experimentele benadering is zijn modus operandi geworden, zelfs wanneer hij ontwerpt voor sectoren die traditioneel meer gericht zijn op de stylingcomponent. Hij heeft vier Compassi d'Oro ADI gewonnen, waaronder die voor Mite en Tite in 2001, voor projecten die echte iconen zijn geworden in de Foscarini-collectie, samen met Kite, Twiggy, Tress en Jamaica, elk gekenmerkt door technologische en stylinginnovatie.

Ontwerper Marc Sadler vertelt over de Tite