Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Focarini Spokes 2

Focarini Spokes 2

€1.516,00
Foscarini Spokes 2 hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies,Lichtplan voor uw woning, winkel en bedrijf.
10 werkdagen
Beschrijving

FOSCARINI Spokes 2 hanglamp

Spokes large hanglamp is de grotere broer van de Spokes1 - 3 hanglampen. De Spokes Large is leverbaar in twee kleuren wit en geel.

De Spokes hanglampen hebben verticale spaken die werden geïnspireerd door afbeeldingen van antieke Oosterse lantaarns en minder exotische volières. De ontwerpers design Studio García Cumini hebbeb de spaken van een fietswiel bestudeerd en dit is wat de lamp zijn naam gaf. Het resultaat is een zachte gevormde en een lichtgewicht lamp die het licht vasthhoud en gefilteren in de kamer laat. De lichtgewicht kwaliteit van deze hanglamp is de combinatie van de stevigheid van de constructie met de metalen staven en de uitvoerbaarheid van de LED-lichtbron toegepast zodat zowel oppervlakken perfect oplichten en het projecteren van een samenspel van licht en schaduw op de muren met een magische vermenigvuldigend effect. De ontwikkeling van de Spoke hanglampen in twee vormen, twee maten en twee kleurvarianten hoogtepunten zijn veelzijdigheid maken van de spaken maakt de Spoke hanglampen met name geschikt voor zowel woonruimtes en openbare plaatsen en ideaal in grote architecturale contexten ook in meerdere composities.

Garcia Cumini opgericht in Udine (Italië) in 2012, de studio García Cumini Associati verenigt de geconsolideerde ervaring van de twee oprichters in de designbranche. Het bedrijf fuseert twee multi-disciplinaire culturen en maakt ontwerpen, kunst installaties, artistieke leiding, grafisch ontwerp en merkidentiteit, ontwikkelt met het doel mensen verliefd op een bepaald product of bedrijf te laten worden. De belangrijkste filosofie en ethiek van de studio is tot leven te brengen een intuïtie of een poëtische visie, evaluatie van projecten vanuit elke hoek, met een scherp oog op technologie en de artistieke expressies en stijl van de klant.

De Spoke Large hanglamp heeft een doorsnede van 70 centimeter en een hoogte van 73 centimeter.

Beide Spoke hanglamp zijn uitgerust met een ledlichtbron van 38,2W in de lichtkleur 2700K en zijn dimbaar met een pulsdrukker of dalidimmer.

Spokes Large.