Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Spokes 2 large

Foscarini Spokes 2 large

€1.569,00
De Spokes 2 large is de bijna ronde versie van 70cm x 73cm, verkrijgbaar in Wit, Zwart, Grafiet, Goud, Koper en 3 uitvoeringen.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Spokes 2 large

De Spokes 2 large is onderdeel van een hanglampen familie van Foscarini, in ons artikel over de Spokes hebben we een overzicht gemaakt van alle verschillende vormen, afmetingen en uitvoeringen. De Spokes 2 large is de bijna ronde versie van 70cm x 73cm. De plafondkap heeft een doorsnede van 21 centimeter. Verkrijgbaar in de kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Grafiet
  • Goud
  • Koper

Uitvoeringen Spokes 2

De Spokes 2 large hanglamp is standaard voorzien van twee ledlichtbronnen met een totaal wattage van 30W. Verdeeld in 25W voor de algemene verlichting en 5W voor de directe verlichting.

  • Dimbaar (on/off/Push/DALI)
  • Mylight, met deze uitvoering kan de lichtkleur van 4500k naar 2500K geregeld worden. Ideaal als er helder werklicht gemaakt moet worden 4500K en 's avonds voor de sfeer naar 2500K. De sturing gaat via bluetooth via een Casambi App. 

Heeft u vragen over de diverse uitvoeringen neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

De Spokes hanglampen hebben verticale spaken die zijn geïnspireerd door antieke Oosterse lantaarns en exotische volières. Het resultaat is een zachte gevormde en een lichtgewicht lamp die het licht vasthoudt en gefilterd in de kamer laat. De lichtgewicht kwaliteit van deze hanglamp is de combinatie van de stevigheid van de constructie met de metalen staven en de uitvoerbaarheid van de LED-lichtbron toegepast zodat zowel oppervlakken perfect oplichten en het projecteren van een samenspel van licht en schaduw op de muren met een magische vermenigvuldigend effect.

Ontwerpers Spokes

Het ontwerp van de Spokes komt van Studio Garcia Cumini. Voor Foscarini bedacht de studio de Spokes lampen met een grafisch en lichtgevend effect gecreëerd door slanke metalen spaken. De ontwerpers van Studio García Cumini hebben de spaken van een fietswiel bestudeerd en dit is wat de lamp zijn naam gaf. Garcia Cumini opgericht in Udine (Italië) in 2012.

Foscarini Spokes 2 large