Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Fields wall

Fields wall

€2.108,00 €2.000,00
Foscarini Fields Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Fields wandlamp.
Een opvallend panoramisch uitzicht van de aarde, afkomstig van de designer Vicente García Jiménez: dit is de inspiratie achter Fields; een modulaire muur lamp. Dit systeem van banden en stroken tinten, afmetingen en verschillende materialen die naast elkaar liggen en elkaar overlappen elkaar, ontwikkelen op verschillende niveaus, Toon op Toon, roept een duidelijke visie op van de velden van La Mancha. Een van de fundamentele kenmerken van de Fields is de Stapelbaarheid: de lamp komt in drie delen die kunnen worden gebruikt afzonderlijk of gestapeld als je wilt. Fields 1 is een honkslag, lange, metalen bar voorzien van een speciale bijlage wandsysteem waarmee zij kunnen worden gepositioneerd tegenover omhoog of omlaag. Fields 2 en 3 combineren verschillende delen in twee verschillende composities die horizontaal en verticaal ontwikkelen. Fields is verkrijgbaar in oranje; een accent kleur die een hele muur levert of in wit; een verfijnde Toon op Toon effect dat maximaal effect geeft aan het warme licht dat de lamp weergeeft.
Vicente Garcia Jimenez werd geboren in Valencia (Spanje) in 1978. Afgestudeerd af in industrieel ontwerp aan de faculteit van Castellon de la Plana, verhuisde hij naar Barcelona waar hij samenwerkte met Santa & Cole. Een grote behoefte aan de ontwikkeling van zijn formele en creatieve vaardigheden brengt hem in Milaan, vanwaar, na korte professionele ervaringen, verhuisd hij naar Udine. Hij richtte er zijn eigen atelier in, dat samenwerkt met een heleboel bedrijven, voor de ontwikkeling van verlichtingsproducten, meubilair en tentoonstellingen instellingen.

Databld Fields wandlamp

Ontwerper Vicente Garcia Jimenez verteld over de Fields