Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Fields wall

Fields wall

€2.099,00
De Fields wandlamp van Foscarini is een modulair project. De drie verschillende componenten van de Fields wandlampen kunnen afzonderlijk of in meerdere combinaties worden gebruikt om de meest uiteenlopende lichtgeometrieën te creëren.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Fields wandlamp

De Fields wandlamp van Foscarini is een modulair project. De drie verschillende componenten van de Fields wandlampen kunnen afzonderlijk of in meerdere combinaties worden gebruikt om de meest uiteenlopende lichtgeometrieën te creëren. Velden 1 heeft een lineair ontwerp, terwijl Velden 2 en Velden 3 verschillende oppervlakken overlappen om een ​​driedimensionaal effect te creëren.Fields 2 Fluo 1x54W G5

Materiaal: Methacrylate, coated aluminium and polycarbonate

Exclusief lichtbron:
Fields 1 Fluo 1x80W G5
Fields 2 Fluo 1x54W G5
Fields 3 Fluo 1x39W G5

Ontwerper Fields

Vicente Garcia Jimenez werd geboren in Valencia (Spanje) in 1978. Afgestudeerd af in industrieel ontwerp aan de faculteit van Castellon de la Plana, verhuisde hij naar Barcelona waar hij samenwerkte met Santa & Cole. Een grote behoefte aan de ontwikkeling van zijn formele en creatieve vaardigheden brengt hem in Milaan, vanwaar, na korte professionele ervaringen, verhuisd hij naar Udine. Hij richtte er zijn eigen atelier in, dat samenwerkt met een heleboel bedrijven, voor de ontwikkeling van verlichtingsproducten, meubilair en tentoonstellingen instellingen.