Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Meteorite wand-plafondlamp

Artemide Meteorite wand-plafondlamp

€178,00
Artemide Meteorite wand/plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Meteorite wand of plafondlamp

De Artemide familie van Meteorite wand en plafondlampen is beschikbaar in drie verschillende versies(maten):

  • Meteorite 15 cm (exclusief lichtbron: LED Dim 1x4W (E14)
  • Meteorite 35 cm (exclusief lichtbron: LED Dim 1x21W (E27)
  • Meteorite 48 cm (exclusief lichtbron: LED Dim 1x21W (E27)

Materialen: geblazen glas diffusor; lamphuis in technopolymer. De diffuser van de Meteorite is gemaakt van een dubbele laags artistieke glas, verkregen door middel van een 'stampo een fermo' mal-blazen techniek en worden hierna vervolgens slijpen. Ontwerpers Pio en Tito Toso.

Ontwerpers Meteorite

Pio en Tito zijn broeders, zij werden geboren in Venetië in 1973 en 1971. In Venetie studeerde ze af in architectuur op de IUAV, aan de Universiteit Instituut voor architectuur van Venetië, in 1998. Ze richte in 1996 de professionele studio PIO & TITOTOSO op. De Studio werkt in bouwprojecten in verschillende landen. In de industriële vormgeving werken ze met de meest gekwalificeerde bedrijven zoals: Artemide, Foscarini, Venini, Vistosi, Leucos, voor verlichting en Alessi Pedrali, Segis, Fratelli Guzzini, Colombo design, Metalco Rossi di Albizzate, Frighetto, vliegen lijn voor meubels. Ze plannen ook stands voor, tentoonstellingen, winkels, kantoren en magazijnen voor verschillende bedrijven, en bezig met de beeld en de grafische vormgeving. Zij ontvingen verschillende prijzen zoals Design Plus 2016, selectie in het internationale Compasso d'Oro 2015, Red Dot Design Award 2015, Red Dot Design Award 2012 goede Design Award 2009, I.Dot selectie 2006-2007, Young & ontwerp 2005. Ze namen deel aan verschillende tentoonstellingen in Europa n.c., Verenigde Staten.

Meteorite wand of plafondlamp