Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Invero 214 Ceiling

Artemide Invero 214 Ceiling

€465,00
Artemide Invero 214 plafondlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Invero 214 Ceiling plafondlamp.

Een nieuw ontwerp van Carlotta Bevilacqua. Net als bij de Incalmo combineert de Invero de functies van een ambachtelijke techniek met opto-elektronica innovatie. Toegevoegd aan Incipit - een optische, thermische en technologische machine - combineert Artemide een menselijjke en ambachtelijke dimensie, overweegt de schoonheid van imperfectie dankzij de revisitation van het geblazen glas.
 

Invero komt in de verhoudingen van de klassieke vorm van de Veronese vaas, typisch voor de productie van Venetiaans glas. Het is een herinterpretatie van de traditionele glasverwerkende technieken niet alleen in de afwerking, maar ook in de vorm is het een vertaling van de productie van een specifiek vakmanschap. Invero, zelfs in de meetkunde is het een eerbetoon aan een historisch geheugen, neemt oude kennis en waarden in een hedendaagse ambachtelijke essentiële vaardigheden, steunen en het behoud van hen. Met andere woorden een sieraad aan het plafond. Hoogte van de Invero 214 is 31,7 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 23 centimeter. De plafondplaat heeft een doorsnede van 16 centimeter.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

De Invero kunnen twee type glazen gekozen worden. Geblazen glas met witte randen of blauwe randen.

Lichtbron: 29W 3000K, 1946Lm. Dimbaar met pulsdrukker.

PDF Invero 214