Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Ina

Artemide Ina

€668,00
Artemide Ina burolamp. Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Ina bureaulamp 

Ina is een buro lamp die oneindig vele standen kan aannemen. Dit is de reden waarom de Ina voldoet aan de steeds veranderende functionele en emotionele behoeften van verlichting in huis en werkplek. Het is ontworpen om een werkvlak correct te verlichten. Het kan oneindig vele posities innemen en lichtgevende sferen geven, omdat de gebruiker het licht op allerlei verschillende manieren kan interpreteren. De lamp kan verschillende posities aannemen en oriëntaties geven derhalve een grote vrijheid van keuze bij de toepassing van het licht. De intensiteit en de weidsheid van de verlichte ruimte wordt bepaald door de beweging van de arm op drie gelede gewrichten waarmee in principe een 360°-beweging in alle richtingen mogelijk is. Dit is mogelijk als gevolg van de extreme lichtheid van de structuur en de circuits die de 84 LEDs voeden. Dit vertaalt zich in een absoluut zeer platte(3mm dik) iconische vorm. Haar esthiek is te wijten aan technische, constructieve, elektrische en structurele redenen. Dus, het object is zeer eenvoudig maar zeer technologische.

De Ina is leverbaar in de kleur wit en zwart. De ledlichtbron is 7,5W in de lichtkleur van 3000K 303Lm. De Ina heeft een ingebouwde dimmer.

De ontwerpster van de Ina is Carlotta de Bevilacqua.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Ze onderzoekt de aspecten van licht gerelateerd aan fysiologische en psychologische welzijn door het aanbieden van nieuwe kwaliteitsnormen in het leven voor levende wezens en voor de planeet. Animalist en vegetarische is haar onderzoek is gericht op de relatie tussen humanisme en wetenschap door middel van een duurzame en sociale design. Naast de Eclittica familie heeft ze ook de Tian Zia, Yang, Copernico en de Altrove ontworpen.

Produkt PDF zwart

Produkt PDF wit

Ina